Gratis proefles aanvragen

Let op; op deze pagina vraag je een vrijblijvende proefles aan en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en risico's rondom de activiteit.

Leeftijd

Wij geven Skateboard- en Stuntsteplessen vanaf 6 jaar oud en voor volwassenen. Wij proberen deelnemers zoveel mogelijk qua leeftijd in dezelfde lessen te plaatsen, maar vaardigheden zijn hierbij leidend.

Instroom en proefles

Na de aanvraag van de proefles nemen wij contact met je op voor het plannen van een proefles en bepalen wij je niveau. Dit kan gedurende het hele seizoen. Wij vragen je de verplichte beschermende kleding zoveel mogelijk zelf mee te nemen, maar tijdens de proefles wordt beschermende kleding kosteloos ter beschikking gesteld door SKEET.

Beschermende kleding en risico's

Deelnemen aan de activiteiten en lessen van SKEET Almere is volledig op eigen risico. Het is verplicht een helm, kniebeschermers en elleboogbeschermers te dragen. Bij skateboarden zijn daarnaast ook polsbeschermers verplicht.

Betaling

Na de proefles kan je ervoor kiezen je in te schrijven voor de lessen. Bij het afronden van de inschrijving betaal je de eenmalige inschrijfkosten van €25,- + de resterende maandelijkse kosten van de lopende maand (dus halverwege de maand de helft van €39,-).

Na je inschrijving word je ingedeeld en start de maandelijkse betaling via automatische incasso. Binnen de eerste maand van je lidmaatschap kan je nog opzeggen. Na de eerste maand loopt je lidmaatschap voor het gehele seizoen.


Algemene voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden en privacy regelement.

SKATEBOARDEN

Dinsdagen

Beatrixpark Almere

16:00 - 16:50 (6-7 jaar)

17:00 - 17:50 (8+ jaar)

STUNTSTEPPEN

Woensdagen

Beatrixpark Almere

15:00 - 15:50 (6-7 jaar)

16:00 - 16:50 (8+ jaar)

STAAT JOUW TIJD ER NIET BIJ?

Meld je hier vrijblijvend aan op de wachtlijst!


Wij nemen contact met je op zodra er nieuwe lessen worden gepland op basis van de wachtlijst.