Prijzen Skatelessen

SKEET geeft les van maart tot en met oktober (1 seizoen). Betaling vindt maandelijkse plaats via automatische incasso van 1 maart tot en met 1 oktober voor een vast bedrag per maand ongeacht de vakanties. SKEET geeft altijd buiten les en er worden maximaal 3 inhaallessen per jaar georganiseerd voor uitgevallen lessen. Wanneer er meer lessen uitvallen valt dit onder het risico van de abonnee. Raadpleeg ook onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Geheel seizoen
Maandelijks

€39

per maand

van maart t/m oktober

50 minuten per les
Inclusief volledig lesplan
22 lessen
3 inhaallessen

Eenmalige inschrijfkosten van €25,-

EERSTE LES

Je lidmaatschap start na de afronding van de inschrijving. Vanaf de inschrijving start de 30 dagen bedenktijd. Je kan altijd een vrijblijvende proefles aanvragen.

EERSTE BETALING

Bij de inschrijving betaal je de eenmalige kosten + naar rato de eerste maand. Halverwege de maand betaal je dus ongeveer 25 aanmeldkosten + 20 voor de halve maand.

BEDENKTIJD

Binnen 30 dagen na de eerste les kan je nog opzeggen voor het betreffende seizoen. Je betaalt dan eenmalig voor 1 maand. De inschrijfkosten worden niet teruggestort.

LOPEND SEIZOEN

Na de eerste 30 dagen vanaf de proefles kan je niet meer opzeggen voor het lopende seizoen.

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt het lesgeld afgeschreven?

Wij schrijven het lesgeld altijd rond de eerste van de maand automatisch af. Afhankeljik van het weekend kan dit ook enkele dagen laten gebeuren.

Waarom betaal ik hetzelfde maandelijkse bedrag tijdens de vakantieperiode?

De gemiddelde lesprijs bij SKEET is €14,20. De maandelijkse betaling van maart tot oktober is een verspreiding van het totale seizoensgeld. Je betaalt over de 8 maanden de totale seizoenskosten ongeacht het aantal lessen in een betreffende maand. Wij geven meestal geen lessen tijdens schoolvakanties (met uitzondering van inhaallessen). Let op; De maandelijkse afschrijving loopt tijdens de vakantieperiode wel gewoon door.

Waarom betaal ik ook wanneer een les wordt afgezegd?

Wij doen ons uiterste best om minimaal 22 lessen in een seizoen te verzorgen. Om die reden worden er ook vooraf al inhaallessen ingepland. Mochten er meer lessen uitvallen dan het aantal geplande inhaallessen, dan kunnen wij niet garanderen dat het totaal aantal lessen in een seizoen uitkomt op 22.

Kan ik ook een half seizoen volgen?

Bij speciale verzoeken denken wij graag mee. Het is eventueel mogelijk om de laatste 2 maanden van het seizoen (september en oktober) niet te betalen. Daarmee vervallen de lessen in deze maanden ook. Omgerekend betekent dit wel dat je per les minder voordelig uit bent dan bij lidmaatschap voor een heel seizoen.

Wanneer je door een blessure onze lessen niet kan volgen bieden wij een speciale regeling zodat je niet blijft betalen voor lessen die je niet kan afnemen. Hiervoor is wel een doktersverklaring nodig.

ONZE PARTNERS