Skateboardles voor beginners en pro's

Wil je starten met skateboarden? Of heb je de basis al onder de knie, maar wil je naar 'the next level'? SKEET Almere helpt je verder!

Locatie en weer

De lessen van SKEET Almere zijn altijd buiten. Dit betekent dat er soms lessen uitvallen. SKEET biedt ierder seizoen 3 gratis lessen om uitval te compenseren. Overige uitval van lessen is het risico van de abonnee.


Veiligheid

Bescherming is bij ons verplicht. Dat betekent dat leerlingen minimaal een helm en kniebeschermers dragen. Wij adviseren ook ellenboog en pols beschermers maar dit is niet verplicht. Mocht je iets vergeten, dan kan je voor een klein bedrag spullen van ons lenen. Bij een proefles stellen wij bescherming ter beschikking.

Zie ook onze Visie en regels.

Tarieven

Check alle tarieven hier.


Lesplan en onze levels

Flevoland kent vele roofvogels en daarop hebben wij onze levels gebaseerd. Voor zowel Stuntsteppen als Skateboarden hebben wij een lesprogramma opgesteld. Als Hawk begin je met de basis. Sturen, remmen, balans en controle. Als Dragon leer je de vetste combi tricks. Ieder level bestaat uit meerdere kleine doelen die je kan afstempelen. Heb je alle doelen binnen een level gehaald, dan krijg je een vette stickers en ga je door naar het volgende level!

ONZE PARTNERS