Rebecca

  • Casusregisseur by Triade-Vitrae in Almere en ondernemer.
  • Getrouwd met Bart en mama van Stev en Fajah.


Opleiding/werk

Ik heb Sociaal Cultureel Werk gestudeerd, met als hoofdvak muziek. Muziek is altijd mijn grote passie geweest!

Ik heb in het speciaal onderwijs gewerkt en op een dagbesteding voor tieners met een ernstig meervoudige beperking en gedragsproblemen.

Inmiddels ben ik als casusregisseur betrokken bij het ambulante werk van Triade, gericht op mensen met bijvoorbeeld een licht verstandelijke beperking, maar ook psychische problemen en verslaving. Geweldig afwisselend werk!

 

Waarom skateboarden/stuntsteppen?

Ik hou van de sfeer op de baan! Mensen zijn relaxed, in hun element en kunnen dit dagen lang doen en ik kan er dagen lang naar kijken.

Zet mij (nog) niet op een board, dat gaat mis. (Believe me, I’ve tried!) Gelukkig hebben we daar onze geweldige coaches voor. En wie weet, some day?

 

Over SKEET ben ik super enthousiast! Ik ben een groot voorstander van sporten in de buitenlucht, veel beter dan met je hoofd achter een scherm, toch?

We waren al vaak op de baan te vinden met onze eigen kids, super tof om dit nu met jullie te kunnen delen!

 

Wat doe je bij SKEET?

Ik ben samen met Bart oprichter van SKEET. Ik coach het team en zorg voor een stevig netwerk, waaronder het wijkteam, jeugdwerkers van de Schoor, Gemeente Almere, wijkagent en mensen uit de skateboard scene.

Zo blijven we op de hoogte van wat er speelt onder de kids en jongeren en waar de vraag en behoeftes liggen. Daarnaast ben ik aanspreekpunt voor de leerlingen en hun ouders.