Beschrijving inschrijving

Door hierboven op inschrijven te klikken activeer je het lidmaatschap bij SKEET en start de maandelijkse betaling.

Leeftijd

Wij geven Skateboard- en Stuntsteplessen vanaf 6 jaar oud. Wij proberen deelnemers zoveel mogelijk qua leeftijd in dezelfde lessen te plaatsen, maar vaardigheden zijn hierbij leidend.

Instroom en proefles

Wil je een proefles, vraag deze dan hier aan. De verplichte bescherming kleding wordt tijdens de proefles kosteloos ter beschikking gesteld door SKEET Almere.

Beschermende kleding en risico's

Deelnemen aan de activiteiten en lessen van SKEET Almere is volledig op eigen risico. Tevens is het verplicht een Helm, kniebeschermers en elleboog beschermers te dragen. Bij skateboarden zijn daarnaast ook polsbeschermers verplicht. Wij raden gebitsbescherming aan om de kans op gebitschade te verkleinen. De deelnemer moet deze beschermende kleding zelf meenemen voorafgaand aan de activiteiten.

Betaling

De automatische maandelijkse betaling vindt altijd rond de eerste van de maand plaats. Bij het afronden van de inschrijving betaal je de eenmalige inschrijfkosten van €25,- + naar rato de rest van de lopende maand (dus halverwege de maand betaal je de aanmeldkosten + ongeveer een halve maand). Na de inschrijving start de maandelijkse afschrijving vanaf de eerste dag van de opvolgende maand.

Na het volgen van een proefles word je ingedeeld en start de maandelijkse betaling via automatische incasso.


Algemene voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden en privacy regelement.


Check hier de tijdstippen van de verschillende lessen.

ONZE PARTNERS