Inschrijfformulier

Let op; door dit formulier in te vullen en te versturen wordt je betalend lid en deelnemer van de activiteiten van SKEET Almere.

Leeftijd

Wij geven Skateboard- en Stuntsteplessen vanaf 6 jaar oud. Wij proberen deelnemers zoveel mogelijk qua leeftijd in dezelfde lessen te plaatsen, maar vaardigheden zijn hierbij leidend.

Instroom en proefles

Wanneer je bent ingeschreven nemen wij contact met je op voor het plannen van een proefles om het niveau te bepalen. Dit kan gedurende het hele seizoen. De verplichte bescherming kleding wordt tijdens de proefles kosteloos ter beschikking gesteld door SKEET Almere.

Beschermende kleding en risico's

Deelnemen aan de activiteiten en lessen van SKEET Almere is volledig op eigen risico. Tevens is het verplicht een Helm, kniebeschermers en elleboog beschermers te dragen. Bij skateboarden zijn daarnaast ook polsbeschermers verplicht. Wij raden gebitsbescherming aan om de kans op gebitschade te verkleinen. De deelnemer moet deze beschermende kleding zelf meenemen voorafgaand aan de activiteiten.

Betaling

Bij het afronden van de inschrijving betaal je de eenmalige inschrijfkosten van €25,- + de resterende maandelijkse kosten voor de lopende maand. Hierna betaal je iedere eerste van de maand het maandelijkse bedrag.

Na het volgen van een proefles word je ingedeeld en start de maandelijkse betaling via automatische incasso.


Algemene voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden en privacy regelement.


Check hier de tijdstippen van de verschillende lessen.

Persoonlijke ontwikkeling

Een skater geeft niet op! Dat is ons motto en op deze manier helpen wij kids in zichzelf te geloven, maar ook om anderen te helpen.

Elkaar helpen

Geven maakt gelukkig! De SKEET community helpt elkaar en we vinden het schoonhouden van de skatebaan eigenlijk heel logisch en daarom belangrijk.

Omgang en gedrag

Bij SKEET is er geen plek voor alcohol en drugs, vloeken of grof taalgebruik. Wij spreken je hierop aan en geven het juiste voorbeeld. Zo wordt het voor iedereen leuker!

Samen plezier maken

Plezier helpt in je persoonlijke ontwikkeling, maar is ook een goede basis voor nieuwe vriendschappen.